WillSmile

BouncE SummerCamp 2011!

Publicerad 2011-07-31 23:56:17 i →Dans

Jag kan inte FATTA att jag ska på BouncE summercamp!!!!!
Jag kommer att gå V.2 vilket är imorgon, nej jag är inte rädd, JAG ÄR LIVRÄDD! kommr dö! Kan inte förstå att jag ska ha dom som lärare, gah! :D
Är inte så nervös nu, ok lite, men de har inte kommit in ännu att jag äntligen ska få gå på deras läger men jag antar att jag kommer att dö när jag vaknar imorgon.. åh herregud
Jag har väntat på detta så sjukt länge, över 6 år? Har alltid veljat dansa med ända sen jag såg dom, ända sen jag blev beroende helt enkelt, OCH NU ÄR DET DAGS-IMORGON! Can't Believe It!

Men vet ej hur det blir med inläggen under veckan med ska försöka göra nått inlägg :)


Så imorgon är det dags....
Kl: 12.10-13.40 klass med Joe
Kl: 17.10-18.40 klass med Alvaro


phoooooooooo aaaannndas
GAH!




NIKE

Publicerad 2011-07-31 15:33:19 i Shopping-Style-Insperation

Mina nya skor jag köpte i Torsdags!!! Love them!
Har tänkt att ha dom till dansen som jag ska ha.. I-M-O-R-G-O-N ! kommer dö o.o kan inte fatta att jag ska ha dom som danslärare!!! GAH! :d Berättar mer senare! :)
Här är dom : )

Finnish fresh air is the B-est!!

Publicerad 2011-07-31 00:34:16 i Allmänt

Hade verkligen ingen lust att skriva ett inlägg tidigare idag.. kl var 5 på morgonen och strässad så nej.. Ja iaf jag har tillbringat hela min dag på ett fartyg-Viking Line hihi! En av dom platserna som betyder riktigt mycket för mig och familjen :) Vi åker den några gånger per år (samt kliver av i Finland och hälsar på nära och kära) och detta har vi gjort ända sen jag och min syster knallade omkring i blöjor! OM inte tidigare hah :D Så det har jag gjort idag, just relax :) Och jag kan säga att det känndes enormt skönt att stå på Finsk mark igen!


Måååste
visa mina nya nike skor jag köpte i Torsdags!! *Nästa inlägg-imorgon så hinner jag överföra bilder* In LOVE kan jag säga!! :)

Ne NU måste jag gå och lägga mig!! är sjukt trött och bara vill sova. Men måste först ta mig ända till badrummet, borsta tänder, ta bort sminket, gå till köket och värma upp saltlösningen, vänta tills de svalnat, å gå tbx för att tvätta min piercing! yey...

zzZZzzzZZZzz BYE and Peace Out!

..::*LIFE*Will Smile!::..

Publicerad 2011-07-28 00:40:57 i Allmänt

Phooo säger jag bara! vet inte direkt Var jag ska böja, Om jag ska skriva med hur nervös jag är inför nästa vecka eller om jag ska börja med min andra 'blogg', tar bloggen!
Det är så att jag "började" blogga (gjort Ett inlägg) på min första blogg LifeWillSmile.webblogg.se (kolla in namnet, Love it! antar att ni komer att först Varför senare :) hihi) Iaf och senare loggade jag ut från den å så loggade jag in igen och såg att jag hade skrivit fel mail från registreringen! dör! hade tagit .com iat för .se .. 'inte så intressant men jah.. fail. Har kontaktat blogg.se så får vi se hur det blir :) men aa, namnet betyder mycket för mig!...

Btw bloggar här på 'WillSmile' så länge tills de blir bra med den andra. Här kommer jag att skriva om min vardag när jag har något 'viktigt' att säga och mina mål jag har i livet! Vilket är det jag lever för!! Mycket tankar, my own style, tips, dans mm OCH självklart mitt totalt beroende i BouncE StreetDance Company!

I hope u enjoy it!
..::Peace out, Moa Sandberg::..

Om

Min profilbild

Moa Sandberg

BAM Här är allt jag har i mitt huvud! Jag har ingen gräns där jag skriver för mycket eller för lite av något. Följ lilla mig som absolut inte är som alla andra ungar i min ålder. Jag är 16 år och bor i Sthlm, sliter röven av mig för att bli en GRYM dansare. Modellbranchen? Maybe maybe Jag skriver mycket bla om stil, shopping, tips, musik mm och Självklart DANS så ja, Min Vardag helt enkelt när jag har någonting att förmedla! :) LET'S DO IT, PEOPLE!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela