WillSmile

Never give up!

Publicerad 2012-03-24 15:38:16 i Allmänt

Jag har knappt hunnit göra någonting i veckan. Denna vecka har blåst bort!
Inte för att jag har gjort någonting.. eller? kommer inte ihåg..
Igår va de The Voice sv finalen! Ulf vann.. Bra/Dåligt? No clue!
Spelade absolut ingen roll för mig eftersom att Mary hade åkt ut men såvidare Mojo inte van så va de bra :) Varför? No clue.. men nått sa mig att han inte skulle ta hem de helt enkelt, de handra va dättre.
Men jag va självklart där ;)
Alla biljetter va slut MEN som tur hade min syrra vunnit 2 biljetter! Så hon tog med mig :)
Hon vann en mobil+hörlurar från 3 och biljetterna då da så vi satt på platserna 3 hade! Dock va de längst upp i läktaren (?)...De borde ju ha varit längst fram när de står Vip :s jaja
OCH jag fick inga bilder! hade personer framför mig så fokuset hamnade alltid på dom, skit :( Så som tur va de ingen spc så som jag ville fota, de handlar ju oxå om att uppleva :)
Idag.....blir de nog ingenting. Riktigt seg känner jag mig. Vill in till stan men de blir nog att jag drar hem till tjejerna lite senare :)
MÅSTE visa denna, Så söt och so true!♥

The Voice !

Publicerad 2012-03-20 14:50:22 i Allmänt

Som sagt var de va gryymt! Bätre än förra gången :) BORTSETT FRÅN ATT MARY ÅKTE UT! Finalen kmr ju inte va nånting nu.. kvittar vem som vinner. AAAHHHHH
Nu stod ju jag dock för nära scen så allt kom ju inte med på bilderna...
En del av bilderna!:
MARY
SJUKT NÖJD MED DENNA BILD!!!! :
Uggla ;)
Carina dansar i pausen hihi
Kärlek!

Veckan

Publicerad 2012-03-17 13:36:58 i Allmänt

Jag har varit hemma i stort sätt hela veckan.. SJUK
Började nysa as hell på lördag kväll (som tur va de inte så på dagen under plåtningen! så de ä jag riiktigt glad över, så ska inte klaga på förkylningen ;) ) Jaa.. sen så blossade de upp på söndagen, då jag dels hade dans desseutom... men men
Så jag va hemma från skolan mån, tis, ons. Va säng liggandes å gick ju till skolan på tors... De snurrade i skallen hela dag, sjuuukt obehagligt! Satt still bakom skolbänken och de kändes som en berg och dal bana i huvudet på mig när jag ändå va helt stabil. Yrsel, fy fhaan..
De va The Voice igår.... WoOOHOoOOoOoooOOooOoOOoOooOooOOoPp
Skriver om de sen ;)
Puss än så länge!

The Voice 9mars

Publicerad 2012-03-12 19:17:04 i Allmänt

Bilder :)
MARYYY we love u! BÄST!!!
De blev ju inte lika många bilder som förra gången eftersom vi hade stå, men ska försöka ta fler til nästa gång. Men nu e detta Angelas bilder...Vi går på fredag oxååå! BAAAM!

MODEL HOUSE

Publicerad 2012-03-11 02:53:25 i Allmänt

De har varit en UNDERBAR DAG!
Jag har varit på Model House :) Sjukt kul och 'lärorikt'
...Vad ska jag skriva..
Blev sminkad å fixad, sen fotad av en hooot hunk! haha! schhhh ;)
Blev sjukt fint sminkat! Love it!
Bilder kmr imorn, orkar tyvärr inte gå igenom alla sen välja å alla tid att ladda upp dom. Måste sova :/
Åhaa de va så pain att ta bort sminket :( Tog bort basen men absolut inget runt ögonen...skulle dött då.. SÅ en dag till med sminket :D I'm not ready to let it go!
Ni anar inte hur fin den är...
Och på tal om fin, ni anar inte vilken fin hunk jag fick som fotograf! OHHAAAAAAAAAAA där, o-m-g. NO WORDS
haha!

WAZZZAAAAAAA

Publicerad 2012-03-11 00:38:00 i Allmänt

Hej!
De va Sjuukt kul igår på The Voice!
Syntes hela tiden..... just JAG va tvungen att va längst fram.. man kan se avståndet från mig å alla andra runt om, så just Jag, de va de eller längst bak i lilla trekanten..kill men men ska inte klaga! Men jag ser sjukt störd ut :s .......flera miljoner har sätt mig, haha! Help..
Vi va sammanlagt 10 st hihi, vill tacka alla som kom :) och nån får ju självklart skylla sig själv om man väljer nått annat än att komma. Ni gjorde min dag :) Kiitos!♥
Bilder kmr så fort min baby Angela har lagt upp dom!
Pooss så länge!
Funny....
Ingen aning vem hon till höger e, men de va hon som vägrade stå längst fram + Jag å Angela fina! :D

THE VOICE SVERIGE

Publicerad 2012-03-09 16:11:10 i Allmänt

Idag igen!! :DDD
SKA STÅR LÄNGST FRAM NÄRMAST SCEN, stå plats!
Ska bli sjuuukt!
SÅ MISSA INTE THE VOICE SVERIGE PÅ KLVAL 4 KL 20.00!
HAN EN UNDERBAR FREDAG EVERYONE!

Believe

Publicerad 2012-03-08 13:49:58 i →Dans

hihi de e fredag imorgon.... :D
Måste berätta..
Vi hade två street pass efter varandra igår i skolan efter lunch. Jag va sjuukt trött och hip hopen gick....sisådär. SEN så hade vi house...And I was like HELL NOOOOOO. För jag visste hur de skulle bli och mycket möjligt så gick de så. Jag hade lust att hoppa från ett hus efter ca en halvtimme. Jag blir så sjukt arg på mig själv när jag inte kan.
Vi körde steg, de gick okej när vi gick igeom MEN SEN NÄR MAN KÖR TEMOP får jag fan sälvmords tankar. DE GÅR INTE!
Så jag satte mig, GER UPP
Men sen så blev de kombination så jag tänkte ok, de bör inte vara så svårt nu när de e en korr man ska följa. Så jag va sjukt deppig och gick upp och försökte, OCH JAG SATTE DEN! En otrolig feeling, Underbart! ..nånting som alla borde uppleva kan jag säga...
Känslan är obeskrivlig när man sätter en svår korr.. Sjuuukt glad! hihihi, min vecka är räddad
Love to the dance ♥
·  ·  · för 18 timmar sedanStockholm-området
Just believe in yourself people♥

SKAL!

Publicerad 2012-03-06 22:03:07 i Shopping-Style-Insperation

Har finally kommit till min htc! :D Trodde de skulle ta sjukt långt tid. Beställde förra veckan och så va de inte mer med de, men så såg jag när jag kom hem från skolan! hihi happy!

En i chockrosa och sen så såg jag att dom hade i lila oxå......JAG KUNDE JU INTE ENS MOTSTÅ!
Dom hade andra skal som va finare men de är en sån dära 'klick on' eller hur man ska förklara, som va hårda. Skulle inte skydda mot skador så tog hellre dessa i gele!

Ovanligt glad.......

Publicerad 2012-03-05 21:00:23 i Allmänt

hihi! :D
Asså ni anar inte hur glad jag har varit idag, OVANLIGT GLAD haha förvånad är jag själv... I vanligt falll brukar jag vara sjukt sur och grinig första dan i skolan efter ett lov och spc en Måndag!? Sen idag ba wihooooo även om jag vaknade typ 3 gånger inatt.. sen vakna kl 7 när jag skulle upp halv 9.. så kunde man inte somna om för att de va för ljust i rummet... help?
Så glad och hypad är jag! :D men jag tror jag gick in i väggen för nån timme sen... död
KÄNNER ATT DET KOMMER BLI EN GR8 VECKAAAA!!!!!!!! :D Fredag och lördag blir MYCKET speciell :D kan säga ..VIP..Berättar mer sen, häng kvar! ♥

Sammanfattning :)

Publicerad 2012-03-05 20:47:57 i Allmänt

IAF Sammanfattninga av helgen ppl! :) :
Angela och jag gick runt i stan men sjuuukt trätta va vi. Vi gick i några affärer men sen hade vi lust att bara sova så mer blev de inte haha.
I fredags så hade jag tjejorna här hemma hos mig :) myys!
Vi kollade på The Voice Sverige.. hihihi JAA DE E BARA JAG SOM KOLLAR OCH FÖLJER SÅNNA POGRAM! Har tänkt på de... de e bara jag (av mina vänner) ... mello och the voice! Welcome to my life!
Jaa. Så "vi" kollade på de, jag rättaresagt. De va kul för alla första halvtimmen men sen började dom snacka, men på reklamen så va alla nästan tysta? sen när de började så satte de igång igen. åhaaaa hah
från kvällen:
I lördags blev de kvälls bio med tjejerna ^.^ ..vad ska man göra när man är den ända svensken/finnen, med andra ord jag är den ända som kmr från norden.. jo de blev shoo bre för de.... Jag själv rekkomenderar den inte men dom andra tycker den ba bra FÖRUTOM Esrra som hatade den för den slutade olyckligt och de förstörde hennes liv.. söta!
Varför jag inte tyckte om den? JO för att man hör de sååå tydligt att dom går på repliker heela tiden. Man kunde ju ha gjort de lite mer "flytande" dom kunde gärna ha med 'nu är det din tur att säga din replik *namn*" efter varje mening. Seeen så finns de en scen där dom åker lastbil i spöregn, såå "osynligt"! Dom filmar framsidan av bilden å den guppar lite så de ska se ut som om dom åker, sen det dära "regnet" såå fail! regnet kommer ner rinnande från taket och åker bort av vindrutetorkarna sen kmr de nytt vatten som en kran uppifrån å ner igen :s spc JAG märker sånt direkt. Dom kunde väl göra de lite verkligare iaf?.... punkt punkt punkt
I sön så hade jag släkt på besök så i söndags va de ba chill inför skolan :)
Kramiz!

Om

Min profilbild

Moa Sandberg

BAM Här är allt jag har i mitt huvud! Jag har ingen gräns där jag skriver för mycket eller för lite av något. Följ lilla mig som absolut inte är som alla andra ungar i min ålder. Jag är 16 år och bor i Sthlm, sliter röven av mig för att bli en GRYM dansare. Modellbranchen? Maybe maybe Jag skriver mycket bla om stil, shopping, tips, musik mm och Självklart DANS så ja, Min Vardag helt enkelt när jag har någonting att förmedla! :) LET'S DO IT, PEOPLE!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela