WillSmile

Dåligare dag får men leta efter...

Publicerad 2012-01-23 17:22:35 i Allmänt

Jag har sovit sjukt lite, kunde knappast sova av att de va så ljust ute sen när man väl somnar vaknar man vid 3-4 av att man hör en traktor utanför huset som tar bort snön! Mitt i natten!?, vaknade sent, jag har dålig hår & smink dag, missade tunnelbanan och kom sent till baletten, vi gjorde bla början till att göra en piruett - de gick åt helvetti! Jag har en braa balans men neej vf inte i snurrar?? Och jag har en tendens att landa med höger ben framför den vänstra av att jag tappar balansen när man ska hamna i femte positionen och sen tvärt om på andra sidan vilket gör mig crazzyyy!!! De är så mycket att tänka på så att jag blir woow och tappar allting. De har varit en riiktigt seg dag då man bara vill dö och de blir ju inte bättre av min förkylning. Sometimes orkar jag ba inte med livet. ... ... . ... .....  .... .. .
Men jag vet att förr eller senare kommer jag att må great!

Jag klippte mig igår btw! Lite av topparna och snelugg men den blev dock för lång, men annars är de ingen större skillnad från förr :) (ingenting med inlägget att göra, i know)..

I Love my class!

Publicerad 2012-01-23 13:18:46 i →Dans

haha diggar att jag har en hand för mitt ansikte!
Att byta till Frys är nog de bästa beslutet jag nånsin gjort :)

*Bilder efter vår show! Slitna? ja!

~

Publicerad 2012-01-21 13:39:47 i Music~

J-son ft Salem Al Fakir - Remedy

Älskar Salem!

The Weeknd - The Morning


-

Publicerad 2012-01-21 01:00:00 i Allmänt

De har varit en Great day idag!! BORTSETT att jag är förkyld IgEN! Orkar inte mer, sist va jag sjuk i ca 4v men halsont, hosta och förkyld från veckan innan nyår. Nu när de ääntligen va över så kommer nästa!
Min hals dödar mig och näsan rinner som om de vore en kran.. Eööök!
Får se om jag slänger in en video lite senare från impron idag!! ..om jag då vet hur man gör. .. . .

Publicerad 2012-01-19 21:29:12 i Music~

Nicki Minaj - Moment 4 life

The Irrepressibles - In This Shirt
Sbtrkt - Never Never
Bullets - Rebecca & Fiona (Nause & Adrian Lux Remix) → FEELING FRÅN ATTITUDE!!!!!!!!


!!!!!!!

SVANSJÖN

Publicerad 2012-01-19 16:24:12 i →Dans

SVANSJÖN NÄSTA VECKA PÅ FREDAG!!!!!!!
Jag är så sen på att se den i Know :( Skulle ha gått på premiären (fick chansen att förboka biljetterna innan dom va släppta) men jag va tvungen att vänta in min "vänner"(!) för att dom skulle se om dom hade pengar, men neeeej dom skjöt upp de hela tiden och sen hade jag väntat i över 3 månader. Så ska gå med mamma å pappa! haha
Så de blev sena biljetter för att ha bra platser! Men som man brukar säga, hellre sent än aldrig!
Smyg titt!
Benke :)
TAGGAAA!!! :D ♥
För er som inte vet så är det en variation av Tjajkovskijs Svansjön (då de bara va balett) men NU i "2011" variation! Fredrik "Benke" Rydman har gjort sin egna variation av Svansjön där han har gjort de mer i våran generation. Svanarna är prostetuerade, blandar balett med alla möjliga stilar, komponerad musik, GALET! Han har fått sjukt mkt bra kritik (de förvånade mig inte^^) och jag är verkligen taggad på att se den!
Mer info och biljetter hittar ni bla här på Blixten! SKYNDA & Gå och see!

→ För er som inte vet är Benke en av dom 7 gudomliga i danskompaniet Bounce!
Han har oxå varit med i jurryn för So you think you can dance!

Btw, Min kompis ska tävla i StreetStar den fredagen :( SAMMA TID AAHHHH kan inte! Hela klassen kmr heja på han i publiken med hoodies där de står FRYSHUSET haha, Att jag missar! Men de e Svansjön, de får jag inte missa.. men inte StreetStar heller..
buhuu

House of Shapes ÖPPET HUS 21-22 JAN

Publicerad 2012-01-18 22:21:12 i →Dans

Koom och dansa & bli beroende buddies!!!!
Öppethus på House of Shapes nu på lördag och söndag! Schemat finns → Här ← :)

Jag själv går ju där på "Jazzfunk" med Christopher B! Underbar människa och grym på att lära ut!!! :) The Best of the Best!
DEN BÖRJAR OM 2V OCH 4 DAGAR!!! Längtar om ni förstår haha

Everyone can dance! Så tvivla inte på att komma!
KOMSI KOMSI!


Kan säga att Christopher va min första danslärare TRÄNARE och då jag va sjukt rädd och blyg och tyckte att de bara skulle vara kul att testa på och se hur de är. OoooOOoOooch nu är jag här! :D ALLT ändrades på många sett & ångrar absolut inte att jag började både hos honnom och på dansen!

Breaking!

Publicerad 2012-01-18 21:33:41 i →Dans

Haha vi hade Breaking workshop idag på dansen med nån cool känd snubbe som kallas för "Freeze"! De gick inte såå bra kan jag säga haha! Har aldrig kört de förut så hade inga förväntningar av att jag inte kunde något så besviken är jag inte som tur är :)
Har inte så mkt att skriva.. hum hum hum..

YeEAH! see yah buddies (y)

Gym!

Publicerad 2012-01-16 19:44:07 i →Dans

Sitter och tittar bland olika gym, i need it! Min kropp som dansare är ju mitt verktyg som jag måste ta hand om och desut starkare hållning jag har desto bättre är det!
Fruderar på Fryshusets gym där jag får de för 600 per termin men skulle vilja gå på F&S med mina vänner too.. Oooch House of Shapes!!.. Funderar på att ta deras kort så jag kan gymma och ta klasser men mamma vägar gå med på de eftersom hon betalar min kurs nu. Antingen dans (en kurs och inte mer -.-) eller gym säger hon!!! Så vi får se vad de blir :/. .

Come to me!

Publicerad 2012-01-05 01:41:56 i Allmänt

Mina skor är påväg! Jag beställde dom innan nyår, vilket va tänkt att jag skulle ha dom på nyår men neeej! Nellys leverans brukar ju normalt va 2-3 dagar men detta har tagit riktigt långt tid. Men nu är dom påväg enligt mitt mess! Längtar!! Oooch dessa har 'nitar' på sig, Lovely!!

Juust saying!

Publicerad 2012-01-04 01:46:49 i Shopping-Style-Insperation

Om några år kommer ni att se mig på Victoria secret fashion show! Just saying :) ..
Och då ska jag ha ändrat reglerna, ist för att gå, ska man DANSA upp kläderna!!! ♥ BAAM

Attitude mässan! ...27/11 long time ago?

Publicerad 2012-01-02 19:12:39 i Shopping-Style-Insperation

Skulle berätta mer om Attitude! ...Hade glömt bort de.. IAF ATTITUDE!;
I miss it! :o De va en uunderbar dag fullspäckat med mode & skönhet och sjäkvklart Dans! :)
Jag vann två biljetter dit från Modegallerian på deras fb sida, hihi bästa. Och innan själva mässan så vad jag med i Stockholmsgruppens casting för deras modellargentur! Å allt som va där skulle komma på mässan å se vem som vann osv osv! Så de va ju ett självklart att jag skulle dit i vilket fall som!
SEEN så fick jag veta att min danslärare och hans dansconcept BRANDED skulle öppna och vara med i Attitudes modevisning!! Dans och modevisning - ohaaaa! :D
Så tuuusen bilder fick jag med!!!
Orkar inte skriva å bilder säger mer än tusen ord.. sååå.. BILDBOMB!;
haha de fanns solarium och tandblekning på plats!
Fokis monter :)
Angela - Jag
'
Kroppsmålning :)
Fotade tyvärr inte hela deras nagel avdelning av mässan, men BAAAM vad stor den va, utrymmer för baara naglar. A Dream come true?
DJ!
♥ fuul =)
Modevisningen!!! ;
Öppnings nr!! BÄSTA!
'
Velvet va på plats :)
I don't like her....
Jeffrey Campbell!!! dessa dödar mig :'(
Here he is! haha han säger "orka vara en fågel" till denna bild, haha de fick mig att dö! But i love this photo!!
Haha Angela söta vill alltid bli fotad med dom som har stått på scen!
Fina Christopher och Angela!! :)
Och Laila som stod vid hennes bås Rock by Sweden! :D
Iphone skal!
DE va de jag hade att ge, haha hoppas ni är nöjda med fotona! De måste ni vara för de tog sjukt långt tid att ladda upp alla och jooobbigt! o.O Och jag är en som inte kan välja ETT foto om jag har 100.. så de blev ett gäng :) ..Kanske ska bli pressfotograf? haha. Blev riktigt nöjd med alla jag hat tagit!!
Måste säga, modevisningen va →AWESOME!!!← :D
Ni som inte va där.... HAR MISSAT NÅTT!!!
VIDEO
haha man hör mig skrika helatiden.. eller skrika å skrika, roppar!

Peace n Love!
Pöss

Om

Min profilbild

Moa Sandberg

BAM Här är allt jag har i mitt huvud! Jag har ingen gräns där jag skriver för mycket eller för lite av något. Följ lilla mig som absolut inte är som alla andra ungar i min ålder. Jag är 16 år och bor i Sthlm, sliter röven av mig för att bli en GRYM dansare. Modellbranchen? Maybe maybe Jag skriver mycket bla om stil, shopping, tips, musik mm och Självklart DANS så ja, Min Vardag helt enkelt när jag har någonting att förmedla! :) LET'S DO IT, PEOPLE!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela