WillSmile

KAZAKY

Publicerad 2011-10-31 14:08:27 i Music~

-IN THE MIDDLE *Hade den på dansen btw ;)

-Love

-I'm Just A Dancer
Dör!♥

Fryser-Trött & Snart förkyld..

Publicerad 2011-10-29 16:13:54 i Allmänt

Det finns ingen värre kombination än dessa :( Jag fryser och är trött, men de är jag jämt och ständigt men nu känner jag att en förkylning är på väg oxå.. åhaaa

Igår så gick jag och mina kompis Angela och en kompis kompis till Twilight fan event som var inne på hovet (: Det var helt ok bortsätt från att jag inte är ett stort twilight fan. Ulrik Munter uppträdde där i slutet så han blev jag glad att se, haha jaa, jag ser hellre han än pattarsson och den andra tjejen som kom :) I'm not crazy och jag sa att jag inte va ett större fan ;) Så han va det kul att se!
Nått år sen, Munter och Fille! :D ps, han är fin..


haha juste! På eventet va Oleg oxå där (idol nissen som slog igenom med electropop) alla va som wtf gör han här?? asså fyfan höll på att dö, han sköng sin "Electropop" och han kom av sig lite i texten oxå, så de va lite öm.. aa, oväntat att se han om man kan säga så haha

Kanske ska på Halloween fest idag senare ikväll men är osäker om jag ska gå och om jag kommer hinna, annars blir de stan med dom bästa eller så både och :) Puss!

FIRST DAY

Publicerad 2011-10-26 16:53:55 i Allmänt

Igår fick jag hem lappen på kopian ang bytet, så tadaa idag var de första dagen i Frysen! :D Känns lite weird, för jag avskyr att möta nya människor som redan känner varandra för det känns som om jag kmr från no where och inte vet vart man ska ta vägen, men men.. Vi får se hur det går!

Jag vet inte hur trött jag är just nu. Är trött jämt och ständigt nu för tiden och mamma ber mig att gå till läkaren för att de mina värden, = blodprov=nål=JAG GÖR DET INTE!

Shiao så länge!

Photo

Publicerad 2011-10-22 13:18:41 i Allmänt

Hej alla! Jag har inte haft nån tanke på att skriva här i bloggen men kan skriva lite nu, nu har jag tid! :))
Skolfotot gick ok :) kan lägga in några bilder från den dagen, hoppade över eng lektionen för att inte skriva provet och jag har INTE fått tbx kopian på lappen (ang utskrivningen) jag lämnade in på expetitionen alltså kommer jag inte sluta på måndag, döda mig snälla! :(
Jag va i Frysen igår och de verkar bättre där till 100%, i S:t är de ett psykhem.... usch vill ba uut där ifrån Nu

hihi vi hade locking igår igen! de va inte som planerat, och jag trodde de va den sista innan jag skulle sluta men vi ska ha det på tisdag oxå då de kmr filmas. Vill inte missa den men vill sluta i den skolan nu :/.  ... . .

Vad kan jag mer säga... hum.. jo, SÅG FILLE (BoncE) IGEN I FÖRRIGÅR! :D hihi, va påväg till skolan då han gick förbi å hälsade hihi
Allt började med att jag gick på deras föreställning för måånga år sen och trodde jag aldrig skulle få snacka med dom då, men nu så har man fått dansa med dom och desseutom igenkänd på stan, åhaa :D bättre kan de inte bli!

Iaf Bilder!;
'på eng' fix inför foto!












Fina Angela :)

Bästa fotografen!
Har inte varit med om att man fick göra valfritt sen efter de vanliga, de blev BouncE som alla sa! xd

Locking

Publicerad 2011-10-18 20:51:42 i →Dans

Idag hade vi street på jazzen och då körde vi Locking! :D *klipp nedan om ni inte är imån om vad det är för dansstil;)* Älskar den stilen och har alltid viljat kunna den sen jag var liten, men de blev dock feminine när jag väl började...
Jag har aldrig tagit klass i det förut så de va första gången nu, och et var kul, Ofc! :D Jag va typ den ända som kände till den stilen på så sätt haha.
Och jag är så glad, blev som hypad efter klassen, aah det va så kul :D
Vi ska fortsätta på korren imorgon så vi får se om jag kanske kan slänga in ett klipp lite senare ;)

Ett klipp på 'The Masters of Locking'! :D



Jag har skolfoto och eng prov imorgon... funderar på att hoppa över eng provet för jag har inte läst de kapitlarna man ska ha gjort och jag slutar nog/förhoppningsvis (så de är planerat) på måndag, så de är väl ingan ide antar jag.. öööh årkar inte -.-

FRYSHUSETS GYMNASIUM

Publicerad 2011-10-17 13:08:08 i Allmänt

JAG KOOOM INNNN PPL!!!!! :D
Så jag ska börja där så snart som.. Ska bara bli utskriven så yeeiiiiii!

Sitter i skolan nu och fick 'precis' besked imorse om att de finns plats för mig för betygen räckte till! :D aah jag är så glad!

Gaarderob!

Publicerad 2011-10-15 20:20:44 i Allmänt

FINALLY så har jag fått min garderob! Mamma har hållt på att fixa hela hemmet nu under en längre tid så hon sa att jag skulle få en ny garderob! (Tyckte själv att den va sjuukt "liten" (den va stor men de rymde inte mkt i den!) och sen så gick hon med på de efter ett tag:) )Vi hade två st av den jag hade så vi sålde dom och NU har jag en ny! MED låånga speglar på!! Dom speglar jag har i rummet kan jag se min från munnen och ner.. så måste böja mig ner för att se facet och allt på böjda ben..... Inte kul att vara lång! Så nu är de pörfekt! :D Ska strax hjälpa till att montera ihopp den..
Ingen rolig lördag :( Skulle dö för att vara ute nu men ist ska man va hemma och fixa och lägga in alla kläderna.. öööööh
Skulle ha "våra årliga tjejkväll" med tjejerna hos mig idag men neeeeeeeej, igentligen igår men jag va ju på idol :p ps, checka in sista meningen, haha lät bra!

HA EN BRA KVÄLL PEOPLE!♥

BILD BOMB - IDOL 2011

Publicerad 2011-10-15 13:19:22 i Allmänt

Bilder från kvällen!! :)

haha från när vi dansade!;






Finast! :D haha bagge testade Pelles glasögon..

SEN så testade han en killes glasögon från publiken ;
Å han dunkade så här med huvudet som ett beat
Älskar han!! :D






fina Olle! :)










Fick damp när Olles namn inte roppades upp när vilka som skulle gå vidare, Blev sjukt glad att han gick vidare!! Men Denise förtjänade ändå inte att åka ut.. De fanns andra :/..

Bästa kvällen!

IDOL!

Publicerad 2011-10-15 01:21:36 i Allmänt

Yess people! :) Kom "precis" hem från idol med dom bästa! :D De va "inte planerat" att jag skulle med men de va en som inte kunde så jag fick ta den platsen! Så efter skolan gick vi och åt sen blev de idol!! :D haha de va sjukt kul! Innan insläppet att gå in i studion så fick man göra olika saker med sponsorerna, jag och mina vänner dansade med Dustins sponsors bås, men de va på easy nivån så de va mer att dansa i takt.. Men kul va det! :D
Platserna va inte numrerat så vi satte oss i mitten på läktaren rätt så långt borta, sen så va de en som jobbade och frågade oss om vi ville sitta längre fram, Så vi ba 'javisst vf inte? :)', såå visar hon oss till platserna på andra raden, hur grymt va inte de! :D Bästa! Vi satt på 2a raden 'i mitten'! :)

Min kompis tog jätte många foton så de kmr upp när jag har fått bilderna! :D

Kmr nog skriva mer sen, är död och fryser och vill bara sova :(...
Peace and love!!!!!! :*

Väska

Publicerad 2011-10-13 18:37:24 i Shopping-Style-Insperation

Jag kan tyvärr inte få nån bra bild på min väska!!.. Så jag tar från hemsidan! :) vet, skaffade den för ett tag sen har inte haft tid!
(men på dessa bilder ser den riktigt ful ut kan jag säga..!)



Har temadag imorgon då vi ska gå runt till alla inriktningarna vi har på skolan! Blöö..........

Puss!

Fryshusets Gymnasium!

Publicerad 2011-10-10 13:04:01 i Allmänt

Yess people, jag fick precis mail om att de finns en ledig plats i frysen! :D Så nu ska va bara se om de går igenom!! Yeiiiii HOPPAS! orkar inte mer... dom andra kan gå å ta sig..

What happened to that boy? He was talking shit we put a clap into that boy!

Publicerad 2011-10-09 20:47:47 i Allmänt

Jag är inte på världens bästa humör just nu men ska försöka skriva så de låter "bra"
Ömm idag så var jag ju på min träning på H.o.S, Skit kul men nu körde vi med nu korr så där blev de lite cp.. Jag + nya korrar = INGEN BRA KOMBINATION! så ja... haha vill inte snacka om de, vi släpper det..
Yess, så aa. Efter klassen så tänkte jag och min kompis möta upp en buddy! :) men så blev det inte.. Men men!

Ååh de satt två killar på tbanan och tittade och snackade på sitt språk som in i helvetti om mig, jag tror jag aldrig har sätt nått liknande nån gång. Och verkligen att man sitter och byter plats för att se mig frammifrån och shit. Blir sjuuuuuukt sur på sånt, att man kan va i mån av att sitta och stirra på en i över en kvart och ba snacka som om att jag inte märker något! Jävla um Hade lust att ba ställa mig upp å ge en fet höger till båda två.
Orkade inte med dom längre så jag ställde mig upp för att sätta på mig ryggsäcken och gå, så ser man båda deras blickar och sen "ååhomg manchalla" (lr hur de stavas) NO LIFE JAG DÖR!

Puss på er



'nyss'..

ps; så klart jag ska byta gymnasium!

Should I stay or should I change

Publicerad 2011-10-07 22:55:38 i Allmänt

Jag var på test/prov grej i Frysens gymnasium idag! Vill gärna byta men jag kan inte se det som tar emot, Vaarför tvekar jag!?
Vill inte "svika" tjejorna :/ ...

så...
SHOULD I STAY OR SHOULD I CHANGE !!!???
PANIK

Just love it

Publicerad 2011-10-06 16:58:42 i →Dans

Blåa knän.
Försträckt lår.
Utmattad känsla.
Bra känsla.
Roligt.
Skönt.
Tungt.
Musik.
Rytm.
Svårt.
Utmaning.
Känslan av att klara av något svårt.
Vänner.
Skratt.
Nästan någon tår ..

-> THAT'S DANCE PRACTICE! <-

-

Publicerad 2011-10-06 14:11:25 i Allmänt

Försökte få en bra bild på min väska men de gick inte så bra för kameran dog.. Bild kommer as soon as possible! (:

Kan slänga in 2 bilder;

Mitt örhänge! hah hade tråkigt.. men måste säga att den blev riktigt fin!


Köpte t-shirt och ett nytt nyckelband i söndags! Tröjan är dock sjuukt stor, fanns bara i en storlek så de fick bli den! :) sen mitt gamla nyckelband börjar bli grå..

!

Publicerad 2011-10-03 18:38:24 i Allmänt

Yeii mamma sa 'precis' att min väska har kommit till posten! Så ska ner och hämta den as soon as possible! :D ... nu!

See yah later! MED väskan! gahhh den va så fin på bild!! :o LÄNGTAR!

Publicerad 2011-10-03 10:29:53 i Music~


Hade denna låt på huvudet när jag vaknade så var tvungen att söka upp den! Loove!
På minner om Fille så mkt, förstår inte.. försig han spelade den sjukt mkt på bsc..

WANT!!!

Publicerad 2011-10-02 21:31:28 i Shopping-Style-Insperation

Omg jag dör! Vill ha en stång i örat so badly!!! MEN jag kan inte ha det! Mitt brosk är inte så böjt så de ska vara för att kunna ha det :'( AAHHHHHH döda mig :( Mitt vänstra öra har mer böjt än de andra men vet inte om de kmr räcka, Men jag har också redan en piercing där som jag vägrar ta ut om jag ska skaffa det (det är inte fint med både stång och sen ett örhänge åvanför stången....!) det tog 100 år för den att läka så nej!!
haha jag lovar att ni tänker wtf men här får ni bild! :) ;

Satte en liiten grön prick där jag har nu, den är rakt igenom inte 'på sidan' :( Inte tänkte jag på de när jag tog den för ca 3 år sen...
Måste gå till piercing studeon och fråga om mitt böj räcker! Dör för stången! :(

Att dom alltid ska imponera!!♥

Publicerad 2011-10-01 22:07:27 i →Dans

THAT'S MY BOYS!!! ♥
Att dom alltid ska imponera och visa vart skåpet ska stå!! Åh jag är så glad för dom att de slog ut "handbollarna", vad är dom? INGEN TING! Visste att dom skulle vinna över dom! :D
Dom kom tyvärr inte till final :( de behövde 36 men fick 34 GAAHHH
Åh vad rädd jag blev när Joe råkade snubbla i trappan när han höll i Bianca (hon hade pengar samlade på magen så bärde han henne) Hoppas inget hände!!

Åååhh jag ler fortfarande!  :D

Om

Min profilbild

Moa Sandberg

BAM Här är allt jag har i mitt huvud! Jag har ingen gräns där jag skriver för mycket eller för lite av något. Följ lilla mig som absolut inte är som alla andra ungar i min ålder. Jag är 16 år och bor i Sthlm, sliter röven av mig för att bli en GRYM dansare. Modellbranchen? Maybe maybe Jag skriver mycket bla om stil, shopping, tips, musik mm och Självklart DANS så ja, Min Vardag helt enkelt när jag har någonting att förmedla! :) LET'S DO IT, PEOPLE!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela